Musicalclass 9 – 12 (Vagebond)

373,00

Beleef jij ook veel plezier aan dansen, zingen en acteren en wil jij hier graag meer van leren en met ons meedoen?

Dan is de cursus “Musicalclass ” DE cursus voor jou.

Beschrijving

Het doel van deze cursus om jou in een veilige omgeving en leuke groep kennis  te laten maken met musicaltheater. Dit wordt gedaan door elke week twee van de drie onderdelen van musicaltheater te ervaren. Je zult in en met de groep zingen, dansen en acteren.

20130419-1516Zang: Naast het aanleren van de juiste zangtechniek komt meerstemmigheid en samenzang aan bod. Daarnaast leer je jouw muzikaliteit en stem kennen, beheersen en ontwikkelen. Tevens leer je door middel van liedinterpretatie een lied te vertellen aan publiek.
Dans: Tijdens de dansles wordt aandacht besteed aan verschillende dansstijlen en de daarbij behorende techniek. Daarnaast zal aandacht besteed worden aan dansen met je hele lichaam, expressie en improvisatie.
Spel: Tijdens de les spel leer je acteren. Je leert verschillende personages tot uiting te brengen en verschillende emoties toe te passen in diverse verhaallijnen. Door diverse oefeningen leer je om zo natuurlijk en echt mogelijk te acteren, improviseren en met tekst om te gaan.

Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan het integreren van de drie onderdelen.

Kom ook een kijkje nemen in de wereld van musicaltheater en doe mee.

Vind je dansen zingen en acteren helemaal te gek en wil je daar helemaal voor gaan om je voor te bereiden op de Hakoena Academy? Kies dan voor “Musicalclass EXTRA 120 min” in Wijchen.

We sluiten af met een eindvoorstelling!
Ervaren is geloven! Schrijf je in en neem twee proeflessen om te ervaren hoe leuk het is.

Cursusinfo
Locatie: theaterzaal Catharinahof, Koninginnendijk 252 Grave
Lesdag: maandag  17:00 – 18.30 uur
Lessen: 34 lessen van 90 minuten (de eerste twee lessen mogen gezien worden als proeflessen)
Kosten: €373,- (€7,3- per uur of €74,5,- per periode x 5)
Docent: Susan Remers