Musicalclass EXTRA 10-12 (Rajah)

375,00

Beleef jij ook veel plezier aan dansen, zingen en acteren en wil jij hier graag meer van leren en met ons meedoen?

Dan is de cursus “Musicalclass” DE cursus voor jou.

Beschrijving

Het doel van deze cursus om jou in een veilige omgeving en leuke groep kennis te laten maken met musicaltheater. Dit wordt gedaan door elke week twee van de drie onderdelen van musicaltheater te ervaren. Je zult in en met de groep zingen, dansen en acteren.

Zang: Naast het aanleren van de juiste zangtechniek komt samenzang aan bod en zingen we musical/pop liedjes. Daarnaast leer je jouw muzikaliteit en stem kennen, beheersen en ontwikkelen. Tevens leer je door middel van liedinterpretatie een lied te vertellen aan publiek.
Dans: Tijdens de dansles maak je kennis met verschillende dansstijlen en de daarbij behorende techniek. Er wordt aandacht besteed aan dansen met je hele lichaam, expressie en improvisatie.
Spel: Tijdens de les spel leer je acteren. Je leert verschillende personages tot uiting te brengen en verschillende emoties toe te passen in diverse verhaallijnen. Door diverse oefeningen leer je om zo natuurlijk en echt mogelijk te acteren, improviseren en met tekst om te gaan. We sluiten het cursusjaar af met een presentatie.

Kom ook een kijkje nemen in de wereld van musicaltheater en doe mee!

Ervaren is geloven! Schrijf je in en neem twee proeflessen om te ervaren hoe leuk het is.

Cursusinfo
Locatie: Theaterkerk
Lesdag: dinsdag 16:50-18:55 uur
Lessen: 34 lessen van 120 minuten (de eerste twee lessen mogen gezien worden als proeflessen)
Kosten: €460 (€46,00 per maand)