Musicalclass EXTRA 9-11 jaar 120 min (Lumiere)

460,00

Categorieën: , ,

Beschrijving

Deze cursus is voor leerlingen die meer willen dan de reguliere musicalclass cursus. Het doel van deze cursus is om jou in een sfeervolle groep verder laten groeien in jouw zang, dans en acteertalent om eventueel de overstap te kunnen maken naar de Hakoena Academy. Elke week krijg je 40 minuten les in alle drie de onderdelen van musicaltheater.

Zang: Naast het aanleren van de juiste zangtechniek komt meerstemmigheid en samenzang aan bod. Daarnaast leer je jouw muzikaliteit en stem kennen, beheersen en ontwikkelen. Tevens leer je door middel van liedinterpretatie een lied te vertellen aan publiek. Je mag ook solo zingen als je dat wilt.

Dans: Tijdens de dansles wordt aandacht besteed aan verschillende dansstijlen en de daarbij behorende techniek. Daarnaast wordt aandacht besteed dansen met je hele lichaam, expressie en improvisatie.

Spel: Tijdens de les spel leer je acteren. Je leert verschillende personages tot uiting te brengen en verschillende emoties toe te passen in diverse verhaallijnen. Door diverse oefeningen leer je om zo natuurlijk en echt mogelijk te acteren, improviseren en met tekst om te gaan.
Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan het integreren van de drie onderdelen.

Voor de leerlingen met ambitie en die zich graag willen voorbereiden op een professionele musicalopleiding of de Hakoena Academy bieden wij de gelegenheid om in de lessen op de verschillende onderdelen een auditie voor te bereiden (auditieles).
Kun jij ook niet wachten? Doe mee!

Aan het einde van het cursusjaar treed je op in een eindvoorstelling!
Ervaren is geloven! Schrijf je in en neem twee proeflessen om te ervaren hoe leuk het is.

Cursusinfo
Locatie: Campuslaan 6, 6602 HX, Wijchen
Lesdag: Vrijdag 15:05-17:10 uur
Lessen: 34 lessen  (de eerste twee lessen mogen gezien worden als proeflessen)
Kosten: €460,- (€46,00)