Musicalcass Extra (120 min) 10-12 jaar (Merida)

375,00

Beschrijving

Het doel van deze cursus om jou in een veilige omgeving en leuke groep kennis te laten maken met musicaltheater. Dit wordt gedaan door elke week twee van de drie onderdelen van musicaltheater te ervaren. Je zult in en met de groep zingen, dansen en acteren.

Zang: Naast het aanleren van de juiste zangtechniek  zingen we ook veel musical/pop liedjes. Daarnaast leer je jouw muzikaliteit en stem kennen, beheersen en ontwikkelen. Tevens leer je door middel van liedinterpretatie een lied te vertellen aan publiek.
Dans: Tijdens de dansles maak je kennis met verschillende dansstijlen en de daarbij behorende techniek. Er wordt aandacht besteed aan dansen met je hele lichaam, expressie en improvisatie.
Spel: Tijdens de les spel leer je acteren. Je leert verschillende personages tot uiting te brengen en verschillende emoties toe te passen in diverse verhaallijnen. Door de oefeningen leer je om zo natuurlijk en echt mogelijk te acteren, improviseren en met tekst om te gaan. We sluiten het cursusjaar af met een presentatie.

Kom ook een kijkje nemen in de wereld van musicaltheater en doe mee!

Ervaren is geloven! Schrijf je in en neem twee proeflessen om te ervaren hoe leuk het is.

Cursusinfo
Locatie: Druten, D’n Bogerd, van heemstraweg 53
Lesdag: maandag 17:15-19:20 uur
Lessen: 34 lessen
Kosten: €460,- (€46,- per maand)

Bij de indeling van nieuwe groepen kijken wij goed naar leeftijd, sociaal-emotionele ontwikkeling en niveau.