Musicalclass 14 – 18 jaar – 90 min. (Pendule)

373,00

Wil jij graag kennis maken met zingen, dansen en acteren, kortom musical?

Dan is de cursus “Musicalclass” perfect voor jou?

Beschrijving

Musicalclass (90 min) is een uitstekende cursus om kennis te maken met musical. Het doel van deze cursus om jou in een veilige omgeving en leuke groep kennis te laten maken met musicaltheater. Dit wordt gedaan door elke week twee van de drie onderdelen van musicaltheater te ervaren. Je zult in en met de groep zingen, dansen en acteren.

1431805271331Zang: Naast het aanleren van de juiste zangtechniek  zingen we ook veel musical/pop liedjes. Daarnaast leer je jouw muzikaliteit en stem kennen, beheersen en ontwikkelen. Tevens leer je door middel van liedinterpretatie een lied te vertellen aan publiek.
Dans: Tijdens de dansles wordt aandacht besteed aan verschillende dansstijlen en de daarbij behorende techniek. Daarnaast wordt aandacht besteed aan dansen met je hele lichaam, expressie en improvisatie.
Spel: Tijdens de les spel leer je acteren. Je leert verschillende personages tot uiting te brengen en verschillende emoties toe te passen in diverse verhaallijnen. Door diverse oefeningen leer je om zo natuurlijk en echt mogelijk te acteren, improviseren en met tekst om te gaan.

Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan het integreren van de drie onderdelen.

Kom ook een kijkje nemen in de wereld van musicaltheater?

We sluiten het jaar af met een voorstelling!
Ervaren is geloven! Schrijf je in en neem twee proeflessen om te ervaren hoe leuk het is.

Cursusinfo
Locatie: Campuslaan 6, 6602XL, Wijchen
Lesdag: Vrijdag 16:30-18:00 uur
Lessen: 34 lessen van 90 minuten (de eerste twee lessen mogen gezien worden als proeflessen)
Kosten: €375,- (€7,3- per uur of €74,50,- x 5 periodes)