Hakoena Academy Acteren 15-18 (auditie)

580,00

Beschrijving

Hakoena Academy is een vooropleiding die getalenteerde leerlingen leert zichzelf verder te ontwikkelen in de podiumkunsten om de overstap te kunnen maken naar een vervolgopleiding. De vooropleiding (locatie Wijchen) heeft 2 richtingen: musical en acteren en biedt ruimte aan leerlingen van 11 t/m 14-jaar en 15 t/m 18-jaar. In de tweede week van juli zullen de audities plaatsvinden. Aanmelden voor de audities kan via: info@hakoena.nl

De hakoena Academy Acteren is nieuw bij Hakoena en biedt je de mogelijkheid om op het gebied van acteren in een prettige sfeer zo allround mogelijk te worden. Het aanbod in deze cursus kent een grote diversiteit en er wordt uitgebreid aandacht besteed voor je persoonlijke ontwikkeling. Je wordt door middel van diverse oefeningen en met behulp van persoonlijke feedback als speler voorbereid op eventuele audities voor het geval je naar een acteeropleiding of toneelschool wilt. Je krijgt dan ook les van zeer ervaren docenten op het gebied van acteren en improvisatie die een ontspannen en veilige sfeer creëert en het beste uit je kan halen.
We sluiten af met een voorstelling.

Programma – Hakoena Academy
– Talenten groep (1,5 uur), max 12 personen
– specialisatie (1 uur), max 8 personen
– 2x per jaar mentorgesprek
– mogelijkheid tot exclusieve workshops
We hebben beperkte plekken voor leerlingen die zich verder willen ontwikkelen en toe zijn aan meer uitdaging om de overstap naar een eventuele vervolgopleiding te kunnen maken. Om het instap niveau te kunnen waarborgen zijn audities een vereiste.
De audities staan gepland in de tweede week van juli. Na inschrijving ontvang je van ons het auditie materiaal. Daarnaast krijg je tijdens jouw auditie een improvisatie scene voorgeschoteld.
Schrijf je nu in voor de auditie via info@hakoena.nl!

Cursusinfo
Locatie: Het Mozaïek, campuslaan 6, Wijchen
Lesdag: Maandag 19:00-20:30
Lessen: 34 lessen 90 min (de eerste twee lessen mogen gezien worden als proeflessen) + specialisatie 60 minuten
Kosten: €420,- (€42,00 per maand)