Talented Group Acteren 15+ (auditie)

410,00

Ben jij een acteertalent en/of ben jij gedreven om het beste uit jezelf te halen?

Dan zul je in de cursus “Talented Group Acteren” vinden wat je zoekt en nodig hebt!

Beschrijving

Hakoena Academy is een vooropleiding die getalenteerde leerlingen leert zichzelf verder te ontwikkelen in de podiumkunsten om de overstap te kunnen maken naar een vervolgopleiding. De vooropleiding (locatie Wijchen) heeft 2 richtingen: musical en acteren en biedt ruimte aan leerlingen van 11 t/m 14-jaar en 15 t/m 18-jaar.

De hakoena Academy Acteren is nieuw bij Hakoena en biedt je de mogelijkheid om op het gebied van acteren in een prettige sfeer zo allround mogelijk te worden. Het aanbod in deze cursus kent een grote diversiteit en er wordt uitgebreid aandacht besteed voor je persoonlijke ontwikkeling. Je wordt door middel van diverse oefeningen en met behulp van persoonlijke feedback als speler voorbereid op eventuele audities voor het geval je naar een acteeropleiding of toneelschool wilt. Je krijgt dan ook les van zeer ervaren docenten op het gebied van acteren en improvisatie die een ontspannen en veilige sfeer creëert en het beste uit je kan halen.

De audities staan gepland op zaterdag 29 augustus 2020. Na inschrijving ontvang je van ons korte monoloog. Daarnaast krijg je tijdens jouw auditie een korte improvisatie scene voorgeschoteld.
Schrijf je nu in voor de auditie via info@hakoena.nl!

Cursusinfo
Locatie: Het Mozaïek, campuslaan 6, Wijchen
Lesdag: Maandag 19:00-20:30
Lessen: 34 lessen van 90 minuten (de eerste twee lessen mogen gezien worden als proeflessen)
Kosten: €410,- (€41,- per maand)
Docenten: Jordy en Julia