Musicalclass (90 min.) 6-8 jaar

108,00

Kom je uit Nijmegen of omgeving? Beleef jij ook veel plezier aan dansen, zingen en acteren en wil jij hier graag meer van leren en met ons meedoen?

Dan is de cursus “Musicalclass ” DE cursus voor jou.

Beschrijving

20130419-1516Het doel van deze cursus om jou in een veilige omgeving en leuke groep kennis te laten maken met musicaltheater. Dit wordt gedaan door elke week twee van de drie onderdelen van musicaltheater te ervaren. Je zult in en met de groep zingen, dansen en acteren.

Zang: Naast het aanleren van de juiste zangtechniek komt meerstemmigheid en samenzang aan bod. Daarnaast leer je jouw muzikaliteit en stem kennen, beheersen en ontwikkelen. Tevens leer je door middel van liedinterpretatie een lied te vertellen aan publiek.
Dans: Tijdens de dansles wordt aandacht besteed aan verschillende dansstijlen en de daarbij behorende techniek. Daarnaast wordt aandacht besteed aan dansen met je hele lichaam, expressie en improvisatie.
Spel: Tijdens de les spel leer je acteren. Je leert verschillende personages tot uiting te brengen en verschillende emoties toe te passen in diverse verhaallijnen. Door diverse oefeningen leer je om zo natuurlijk en echt mogelijk te acteren, improviseren en met tekst om te gaan.

Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan het integreren van de drie onderdelen.

Kom ook een kijkje nemen in de wereld van musicaltheater en doe mee.

Vind je dansen zingen en acteren helemaal te gek en wil je daar helemaal voor gaan om je voor te bereiden op de Talented Group van Hakoena? Kies dan voor “specialisatie”. Je krijgt dan elke week in een kleine groep een half uur extra les in zang en/of dans. Dit half uur sluit aan bij de reguliere les van 90 minuten.

Aan het einde van het cursusjaar treed je op in een eindvoorstelling!
Ervaren is geloven! Schrijf je in en neem twee proeflessen om te ervaren hoe leuk het is.

Fragment Peter Pan de musical
Cursusinfo
Locatie: ID-dance, Zijpendaalstraat 5, Nijmegen
Lesdag: zaterdag 11:00 – 12:30 uur
Lessen: 10 lessen van 90 minuten, steeds per 10 te verlengen (de eerste twee lessen mogen gezien worden als proeflessen)
Kosten: €108,- (€7,- per uur) per 10 lessen

Docenten: Annika Palm (coördinatie en dans), Susan Remers (spel), Chantal Stalmeijer (zang)