Musicalclass volwassenen (Nala) –

449,00

Ben jij ook een laatbloeier en vind je het hartstikke leuk om te dansen, zingen en acteren?

Dan hoor jij thuis in de cursus “Musicalclass volwassenen”.

Beschrijving

Elke week krijg je twee uur les waarvan 40 minuten zang, 40 minuten dans en 40 minuten spel. Onder begeleiding van vakkundige docenten leer je de (basis)technieken van zang, dans en spel.
Zang: Naast het aanleren van de juiste zangtechniek komt meerstemmigheid en samenzang aan bod. Daarnaast wordt er de gelegenheid geboden om solo te zingen en te werken aan liedinterpretatie.
Dans: Tijdens de dansles wordt aandacht besteed aan verschillende dansstijlen en de daarbij behorende techniek. Eigen inbreng en initiatieven worden zeer gewaardeerd en worden in de groep voorgelegd. Als groep wordt er samengewerkt aan een gezamenlijke dans.
Spel: Tijdens de les spel leer je acteren. Je leert verschillende personages tot uiting te brengen en verschillende emoties toe te passen in diverse verhaallijnen. Door middel van speloefeningen, speltraining en het spelen van allerlei scènes leer je te improviseren, maar ook hoe je zo natuurlijk mogelijk overkomt op publiek.
Uiteraard wordt aandacht besteed aan het integreren van de drie disciplines door middel van het werken aan musical liederen waarin gedanst, gezongen en gespeeld wordt. Verder wordt de gelegenheid geboden om podiumervaring op te doen door de musicalliederen te presenteren in het theater.

De cursus is voor iedereen. Ook jij kan leren zingen, dansen en acteren. Doe jij ook mee?

Aan het einde van het cursusjaar treed je op in een eindvoorstelling!
Ervaren is geloven! Schrijf je in en neem twee proeflessen om te ervaren hoe leuk het is.

Cursusinfo
Locatie: Campuslaan 6, 6602 HX, Wijchen
Lesdag: Donderdag 20:15 – 22:15 uur
Lessen: 34 lessen van 120 minuten (de eerste twee lessen mogen gezien worden als proeflessen)
Kosten: €460,- (€46,00 per maand)

 

Fragment uit ‘de koning van de savanne'(2016)