Nieuws

Zevende video

Goedemorgen! Hebben jullie allemaal een leuke Koningsdag gehad? Vorige week was alweer de tweede vergadering van de werkgroep, the show must go on!

Lees meer

Zesde video

Gisteravond mocht ik aanwezig zijn bij het concert van de Nijmeegse Postharmonie, waar ook ons eigen Hakoena koor optrad! Natuurlijk heb ik mijn camera meegenomen en wat stukjes voor jullie gefilmd. In de beschrijving staan de links van de volledige videos van de liedjes, dus neem zeker even een kijkje!

Lees meer

Vijfde video

Wie zijn nou eigenlijk de hoofdrolspelers en wat gebeurt er precies bij een doorloop? Kijk gauw de video! Vergeet ook vooral niet om de Facebook pagina te delen want we hebben bijna 200 likes!  Doen he!!

Lees meer

Vierde video

Afgelopen donderdag  heb ik weer een aantal repetities bij mogen wonen en dit heb ik natuurlijk gefilmd! Check it out!    

Lees meer

Derde video

Vandaag ben ik bij Hakoena@ID Dance in Nijmegen geweest waar 2 groepen druk bezig zijn met de repetities van de eindvoorstelling! Kijk je mee?

Lees meer

Tweede video

Daar is dan eindelijk de tweede video! Ik heb wat vragen gesteld aan docente Kaylee en we zijn op een hele bijzondere plek geweest… Klik gauw verder om de video te bekijken!

Lees meer

Sponsorplan

  Sponsorplan HAKOENA zoekt koninklijke ondernemers uit Wijchen. Wij zijn op zoek naar koninklijke ondernemers uit de regio Wijchen die ons financieel willen ondersteunen bij de eindvoorstelling: ´Koning van de Savanne´, gebaseerd op The Lion King. Maakt u de Savanne tot leven? We maken er geen half werk van. We gaan met alle 300 leerlingen […]

Lees meer

De koning van de Savanne

      In de onderstaande weekenden zal de voorstelling ‘Koning van de savanne’, gebaseerd op de Lion King, plaatsvinden in het Mozaïek theater. Alle ins- en outs zijn te vinden via de facebook pagina ‘hakoena presents: de koning van de Savanne’ SPEELDATA WAT?  CAST Vrijdag  24 juni 2016         Generale 19:00 -21:30 […]

Lees meer

Hakoena presents: de koning van de Savanne

Vandaag is de facebook pagina: Hakoena presents: de koning van de savanne, online gegaan. Elisa (cursist en fanatiek vlogger) zal verslag doen van het gehele proces als aanloop naar  de voorstellingen eind juni/ begin juli. Bekijk hier het eerste verslag van Elisa. Ook nemen we een kijkje bij de kostuums.

Lees meer

Eerste repetitie eindvoorstelling

De eerste repetitie eindvoorstelling De eerste repetitie met alle hoofdrollen voor de eindvoorstelling van theaterschool Hakoena ‘de leeuwenkoning’ zit er op. Afgelopen vrijdag kwam de groep bij elkaar om kennis te maken. Uit meer dan 300 leerlingen zijn 22 hoofdrollen geselecteerd. Begin Juli moet de eindvoorstelling staan. Dat betekent dat we kort de tijd hebben […]

Lees meer

Hakoena wenst u fijne feestdagen

Theaterschool Hakoena wenst u fijne feestdagen  

Lees meer

Sprookjesfestijn 2015 – Wijchen

Sprookjesfestijn 2015- Wijchen Op 19 en 20 december vond het sprookjesfestijn plaats in Wijchen. Ruim 20.000 bezoekers kwamen naar Wijchen om in kerstsferen te komen. Leerlingen van Hakoena speelden sprookjes figuren in het prachtig verlichte centrum van Wijchen. Voor meer informatie verwijzen wij naar: kerst sprookjesfestijn.

Lees meer

Nieuwe website gelanceerd

Nieuwe website gelanceerd Sinds 20 juni 2015 is onze nieuwe website online. Het oogt allemaal wat frisser en is op een ander content management systeem gebaseerd. Er zitten allerlei nieuwe snufjes in zodat we nog sneller nieuws kunnen brengen en in de toekomst eenvoudig functionaliteit kunnen toevoegen. Kijk rustig rond. Als je op of aanmerkingen […]

Lees meer