Aflevering 1: sprookjesfestijnTV Wijchen 2020

Afgelopen zondag heeft theaterschool Hakoena i.s.m. creative outlines en in opdracht van WijchenIS zes  afleveringen gemaakt voor het kerstsprookjes festijn . Last minute geïnitieerd om toch wat kerstsfeer te brengen.

Van 22 december t/m 27 december is elke dag een aflevering te zien op RN7,  social media platforms (kerstsprookjesfestijn) en onze website.

Diverse gasten waaronder burgemeester mevrouw van Beek, Jochem van Gelder, tante Pia uit Puttersbroek (wie kent haar niet) , Joost de verhalenverteller en actrice Manon komen voorbij en de officiële première van de verfilming van het zevende hoofdstuk van het verhaal van Wijcheline: wijcheline en de boze tovenaar. Presentatie: de leuke, grappige Ron Bons!

Theaterschool Hakoena is heel trots op het resultaat en we hopen heel veel kinderen en ouders terug te brengen naar de wereld van de fantasie: ‘sprookjes’.
 

Meer nieuws

ACTIE: Klavertje 4

Leuk dat je mee doet aan de actie klavertje 4 #posilief #geefhetdoor DOWNLOAD HIER JE KLAVERTJESBLAD (instructie: print het klavertjesblad dubbelzijdig of plak beide pagina’s op elkaar voordat…

Lees meer

POFIT21 – Samenvatting

POFIT21 – The Story Hierbij de samenvatting van POFIT21 – Waar is het ontstaat? Wat doet POFIT21 en Hoe verspreiden we POFIT21?

Lees meer

POFIT21- persconferentie

Ben jij al besmet met het posiliviteitsvirus POFIT21= Bekijk hier de persconferentie met premoptimist  de heer K. Blijlevens en minister van volkspositiviteit P. Plezant. Volg ons via facebook,…

Lees meer