Steun stichting vrienden van Hakoena en doe mee met de actie van de vriendenloterij

Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), opa’s, oma’s, vrienden en kennissen,

Dank voor jullie steun met betrekking tot de RABO CLUB actie! Jullie hebben met velen gestemd en daardoor heeft  stichting vrienden van Hakoena  €557,96 opgehaald!
Nu dient op korte termijn een nieuwe mooie kans aan. Wie doet er mee?

VOOR WIE?
Wie is er al lid van de vrienden loterij? Wie zoekt er nog een leuk sinterklaas- en of kerstcadeautje? Wie wil er kans maken op leuke prijzen? Lees dan even door want dan kun je de stichting vrienden van Hakoena steunen.

UITLEG ACTIE!
Stichting vrienden van Hakoena zet zich in om theaterschool Hakoena te ondersteunen op 3 pijlers ‘een podium voor iedereen’.  Meer info: KLIK HIER! of lees het interview met Koen via deze LINK!
En daar is extra geld voor nodig. Daarom doen wij mee aan de actie ‘Scoren voor jouw Vereniging’ van de VriendenLoterij!

Op woensdag  25 november  tussen 18:30 en 21:30 kun je een telefoontje verwachten van een van onze vrijwilligers met de vraag of je al lid bent of dat je mee wilt gaan spelen met de VriendenLoterij voor stichting vrienden van Hakoena.
Het is de moeite meer dan waard, want:

  • Het kost jou niets extra’s
  • Minimaal 40% van de lotprijs komt ten goede aan de stichting vrienden van Hakoena
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je wekelijks kans op fantastische prijzen. Daarnaast houdt de VriendenLoterij elke maand een lotnummertrekking en 2x per jaar een SuperBingo-trekking
  • De VriendenLoterij keert tijdens de actie ‘Scoren voor jouw Vereniging’ extra geldbedragen uit aan de vijf clubs, verenigingen en stichtingen die de meeste loten hebben verkocht in één maand.  Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten, om zo extra geld voor de stichting bijeen te brengen. Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we mooie projecten kunnen realiseren. Houd je telefoon op 25 november dus  extra in de gaten.
  • Het geld dat wordt ingezameld voor de de stichting, komt voort uit de loten die voor de de stichting meespelen. Een deelnemer die een jaar lang meespeelt, levert minimaal  € 78,40 op ten behoeve van de stichting vrienden van Hakoena.

HOE KAN JE HELPEN? 
– BEN JE AL LID  en heb je nog geen goed doel opgegeven, geef dit aan ons door dan gaan we jou bellen. Het kost je niets extra’s.
– BEN JE AL LID  en heb jij je al wel opgegeven voor een goed doel en wil je deze wijzigen in stichting vrienden van Hakoena, geef dit aan ons door dan gaan we jou bellen. Het kost je niets extra’s.
– WIL JE LID WORDEN van de vriendenloterij en ons steunen. Dat kan voor €14,- per maand. Je speelt mee zolang je zelf wilt. GEEF DIT AAN ONS DOOR, dan bellen we jou.
– PAY IT FORWARD!! Stuur deze mail door naar Opa’s en Oma’s, vrienden en kennissen. Zij mogen hun telefoonnnummer mailen naar info@hakoena.nl zodat we ook hen kunnen bellen. Delen en taggen op FACEBOOK kan ook.
– WIL JE NIET en wordt je gebeld, geef dan snel doch vriendelijk aan dat je niet mee doet.

We gaan met een belteam van vrijwilligers en docenten zoveel mogelijk loten ophalen!  Bij voorbaat dank voor jullie fantastische steun!

Namens het bestuur (Anny, Arnold, Jeroen en Paul)

Met vriendelijke groet,

Koen Logtens

Meer nieuws

NIEUWE PRODUCTIEGROEP 17+

Lees meer

Hakoena-bekende aan het woord: Herman

We stellen regelmatig iemand aan je voor middels een kort gesprekje, interview of verhaal. Dit kan een docent of leerling zijn, maar ook iemand die iets met onze…

Lees meer

Docent aan het woord: Hanneke Engels

Wekelijks delen we een gesprek met een leerling of docent. Zo leren we steeds meer mensen kennen, ook al zitten we inmiddels op veel verschillende locaties. We spraken…

Lees meer