Chantal Stalmeijer

“Ik ben Chantal Stalmeijer. Als kind zong ik de hele dag en speelde op mijn speelgoedpiano en blokfluit alle kinderliedjes die ik kende. Ik vond het heerlijk om te zingen in een kinderkoor en mee te spelen, zingen en dansen in een musicalproduktie. Dat was het leukste wat er bestond!  Diep in mij hart wilde ik graag zangeres worden. Deze wens is gelukkig uitgekomen! Ik ben nu klassiek zangeres en zing nog steeds met hart en ziel!

Naast het geven van uitvoeringen, geniet ik ook van het geven van zangles in mij eigen lespraktijk. Dit doe ik in allerlei stijlen zoals klassiek, jazz, pop en musical. Plezier tijdens de lessen staat bij mij voorop en dit komt de stem tijdens het zingen meteen ten goede. De beleving die jij hebt bij de muziek staat centraal en ik help je met technische tips om dat te optimaliseren.

Ik vind het ontzettend leuk en boeiend om met een groep mensen samen te werken om met z’n allen een fantastische show neer te zetten.”

Opleiding: Pabo, Schumann Academie hoofdvak Klassieke zang bij Anja Kwakkestein, EVT level 1 & 2, masterclass bij Alberto ter Doest.

Werkervaring: leerkracht basisonderwijs, eigen zangpraktijk (stalmeijer.nl), Musicalvereniging Muze, Grote Broer (musicalklas en Produktiegroep).

Motto: Zing met plezier en geniet van je eigen mooie klank!