Hester Gorter

“Ik ben Hester Gorter en woon in Nijmegen. Vanaf dat ik zo oud was als de jongste leerlingen van Hakoena stond ik al tussen de schuifdeuren. Ik wilde in de spotlight! Dansen, zingen en acteren waren mijn grootste hobby. Juist doordat ik toen fijne leraren had, ben ik gestimuleerd om mijn best te willen doen en er mijn carrière van te maken. Nu leef ik mijn passie met plezier. Ik zing in verschillende bands en schrijf mijn eigen songs. Daarnaast run ik een eigen zang praktijk voor jongeren en volwassenen: hestersvocals. Ik heb veel les gegeven aan kinderen en jongeren. Bijvoorbeeld bij jeugdtheater Hofplein. Daar leerde ik dat kinderen en jongeren nog onbevangen zijn. Zolang je hen de ruimte geeft, vanuit plezier en eigen wil, ontstaan er prachtige dingen en dat is bij volwassenen niet anders.”
Opleiding/ervaring: Conservatorium Artez Arnhem, Logopedie Nijmegen. Schumann Academie te Utrecht. EVT en CVT.  Ik zing verschillende genres zoals jazz, pop, musical, klassiek..enz

Mijn motto: “oefening baart kunst” maar die oefening moet wel uit plezier ontstaan dus is het motto van de les “plezier hebben in wat je doet”.

Hester is naast zangdocent coördinator van de Hakoena Academy