Hoi mijn naam is Kevin!

Al vanaf dat ik jong was namen mijn ouders mij mee naar de grote musicals in het circustheater. Tarzan, The Lion King, wat was dat een spektakel om te zien. Vanaf dat moment dacht ik ‘’wow, dit is gaaf!’’ Drie disciplines van zang dans en acteren die samen komen sprak mij meteen aan.

Vanaf dat moment ben ik gaan auditeren bij musicals. Mijn eerste auditie was voor Aladdin de musical. Maar helaas, ik was niet door. Maar ook dit hoort erbij! Ik gaf de moet niet op en ben zanglessen gaan volgen.

Twee jaar later: Ik ging weer een poging wagen en dit keer bij De Klokkenluider van de Notre Dame de musical. En ja hoor! Ik mocht meedoen in het Ensemble! Daarna kwamen shows als Jungle Book en Oorlogswinter de musical.

Na mijn studies aan onder andere de MusicAll Factory en de Fontys Hogeschool voor de kunsten in Tilburg kwam ik terecht bij de musical Suske en Wiske waarmee ik op tournee mocht gaan door Nederland en België.

Naast het zelf spelen van theater vind ik lesgeven onwijs leuk om te doen. Zingen dansen en acteren met de kids maakt mij ontzettend blij! Daarom geef ik les bij HAKOENA! De kids en mijn collega’s zijn super gezellig. Ik hoop dat ik jullie veel mag leren!

Motto: Zing elke dag want dat is het leukste wat er is!