Marloes Hermans

Mijn naam is Marloes Hermans. Ik ben opgegroeid in Wijchen. Mijn familie is gek op muziek en er wordt bij ons thuis ook veel muziek gemaakt. Als kind namen mijn ouders mij mee naar de musical Fame. Hier werd ik verliefd op musical. Niet lang daarna las mijn moeder een artikel in de Wegwijs over een man, genaamd Koen Logtens, die in Wijchen een musicalclass zou starten.Marloes 1 (2)

Op aandringen van mijn moeder heb ik me ingeschreven en dat is maar goed ook… Na de eerste les bij Koen wist ik wat ik wilde gaan doen na de HAVO, ik wilde naar de musical academie! Als laatkomer had ik een hoop in te halen om aan de toelatingseisen te voldoen. Na een periode van bloed, zweet en tranen werd het harde werk beloond en werd ik aangenomen op de Willem Nijholt Academie. Het theater vak is mijn passie en mijn leven. Ik wil nooit meer iets anders!

Opleiding/ervaring: Vooropleiding Pop-, show- en musicaldans en vooropleiding Theater/Zang aan de Stichting Theater Studio Apeldoorn. Afgestudeerd aan de Willem Nijholt Academie/de Nederlandse Musical Academie. In opleiding voor een PDA en een diploma onderwijsassistent. Werkzaam als onderwijsassistent op de Nederlandse Musical Academie en werkzaam als uitvoerend artiest bij Van Hoorne Entertainment. Gespeeld in onder anderen Brandweerman Sam de musical, Karel de Kok en de verjaardag van Sinterklaas en het AFAS sprookjesconcert 2015.

Motto: Vergeet nooit plezier te hebben in wat je doet!