Roxy de Beauvesier Watson

“Al zolang ik mij kan heugen zijn dans, theater en show mijn passie. Als kind was ik een clowntje, die zodra ze kon lopen optredens gaf en dansjes tot uit den treure oefende. Het mooiste vind ik dat je gevoel kunt overbrengen en die energie in de ogen van iemand anders kan zien.

Na veel theater- en danslessen pakte ik op mijn zestiende mijn koffers om in het buitenland zoveel mogelijk kennis, cultuur en ervaring op te doen. Producties volgden waarbij ik volmondig kan zeggen dat mijn tijd in Italië nog steeds de mooiste tijd uit mijn leven is. Daar kon ik elke avond op het podium mijn passie delen met het publiek en overdag deze passie overdragen tijdens de lessen of animaties die ik deed. Helaas gooide een zware voetblessure mijn wereld op zijn kop en is fulltime musicalleven geen optie meer. Gelukkig zijn er genoeg theaterdieren zoals ik en mag ik nog elke dag genieten van theater dankzij het lesgeven. Ik ben blij dat HAKOENA voor iedereen een mogelijkheid is om theater te ontdekken en te beleven!”

Opleiding/ervaring: MusicalFactory Tilburg, Fontys dansacademy Musical Theater, Aida, Tanz der vampire, Disney sing along, Chitty chitty bang bang, All that Jazz.

Mijn motto: “Theater is er voor iedereen, in welke vorm dan ook.”