Theaterlab7

885,00

TheaterLab7 is een nieuw theater initiatief dat vanuit Theaterschool Hakoena is ontstaan. Bij het Lab ben je (in elk geval) 1 avond in de week minstens 3 uur bezig met theater maken. Dus dat is met elkaar nieuwe scenes bedenken en spelen, onderzoeken, schrijven, regisseren, maar ook nadenken over wie je met je voorstelling wilt bereiken en hoe je dat doet. Je creëert met elkaar nieuwe voorstellingen. Hierin krijgen onze laboranten theatraal inzicht en ontwikkelen ze hun eigen visie op theater en kunnen ze de vertaling naar een voorstelling maken.

Het Lab werkt vanuit een impuls die we extern krijgen. Dus wij zoeken naar organisaties voor wie wij een voorstelling mogen maken en dan maken we, voor hen, met elkaar de voorstelling. In de toekomst willen wij uitgroeien naar de plek waar jongeren en professionals elkaar treffen, om enerzijds jong talent een plek om te bloeien en anderzijds een werkplek aan de Nederlandse theaterindustrie te geven.

Wat je concreet dus kunt verwachten is spelen, schrijven, meedenken bij de regie en samen een vertrouwde omgeving creëren waar met dit alles ruimte is voor gezelligheid.

Hopelijk heb ik je voldoende geïnformeerd en bij vragen mag je altijd bellen of mailen.

Dag: Woensdag 18:30-21:30 uur
Locatie: Theater ’t Mozaiek, Campuslaan 6 , Wijchen
Kosten:
100% = €885,-
120% = €1062,-
110% = €974,-
80% = €708,-