Vriendenloterij

Beste Hakoena-vrienden, cursisten, vrijwilligers en ouders,

Vriendenloterij

Schrijf je hier in voor de belavond!

Naam(Vereist)
Ik wil graag mee bellen op 28 maart van 19:00-22:00(Vereist)

Wij hebben nieuws voor jullie! Op 28 maart, tussen 19:00 en 22:00, nodigen we jullie uit om de telefoons tevoorschijn en niet te doomscrollen, maar om deel te nemen aan onze speciale Vriendenloterij-bel-avond! Deze avond staat in het teken van gezelligheid, samenzijn en vooral het vergroten van onze kansen. Hoe we dat doen is door te bellen met kennissen, leden, vrienden en familie en loten te verkopen. Hoe meer loten we namelijk voor de Vriendenloterij verkopen, hoe meer geld we ophalen voor de Stichting Vrienden van Hakoena. En wist je dat het geld dat we die avond verzamelen direct wordt ingezet om Hakoena-leden verder te laten bloeien. Stichting vrienden van Hakoena ondersteunt Hakoena op drie pijlers: een podium voor iedereen, talentontwikkeling en voorstellingen met mensen met een beperking. Via onderstaande link kan je direct donateur, vriend of partner worden van stichting vrienden van Hakoena.

www.vriendenvanhakoena.nl

De inloop begint om 18:30, dus kom op tijd en samen maken we er een leuke avond van. Een hapje en een drankje staan voor jullie klaar, zodat de sfeer er goed in zit en blijft zitten tot uiterlijk 23:00.

Wil jij je steentje bijdragen? Zet de datum in je agenda, zorg voor een opgeladen telefoon, en bereid je voor op een avond vol plezier en solidariteit. Samen slaan we de handen ineen om Hakoena te laten groeien als nooit tevoren!

Tot dan, lieve vrienden!

 

Meer nieuws

Hulpouder/vrijwilligersbijeenkomst

Op woensdag 30 oktober 2024 vind er een hulpouder/vrijwilligers bijeenkomst plaats om 19:30 uur bij Theaterschool Hakoena campuslaan 6, Wijchen

Lees meer

Teamcoaching balans in de klas

Teamcoaching balans in de klas ‘Alles wat we in onszelf opschonen geven we niet door aan de volgende generaties’ – Koen Logtens Alle oefeningen die we doen, zijn…

Lees meer

NIEUWE PRODUCTIEGROEP 17+

Lees meer