Is acteren jouw lust en je leven en wil jij je verder ontwikkelen?
Ben jij de nieuwe Millie Bobby Brown of Tom Holland? Of zit er een verborgen maker in je en wil jij jezelf daarin verder ontwikkelen?

Kom dan auditie doen voor het productiehuis.

Wanneer: Zondag 26 februari 2023 – en juli 2023(datum nog niet bekend)
Waar: Hakoena locatie Theater ‘t Mozaiek Campuslaan 6 Wijchen
Tijd: 12:00 – 16:00. de auditie duurt ongeveer 20 minuten. Nadat wij alle aanmeldingen binnen hebben krijg je een tijdslot toegewezen. Mocht je een voorkeur voor een tijd hebben, dit graag even van tevoren aangeven.
Vereisten: Bereid voor de auditie een monoloog voor die je voordraagt voor de jury. Daarnaast krijg je een aantal spelopdrachten waarbij improvisatie centraal staat. (Wij hebben een aantal monologen waar je uit kunt kiezen als je er zelf geen kunt vinden.)
Let op: minimale leeftijd om te auditeren voor het productiehuis is 14 jaar. 

Klik hier voor het mapje met de monologen

“Het voelt voor mij als een groep vrienden die toevallig ook nog heel veel talent hebben en de passie van theater met elkaar delen” – Fee Peters

“Ik heb veel geleerd over acteren, maar nog meer over wie ik ben in deze wereld. En dat in een fijne groep mensen bij wie ik me veilig voel” – Daniël Bandell

Wat is het productiehuis? 
Het productiehuis is geen les zoals je van een Hakoena les gewend bent. Sterker nog, het is geen les. Je gaat binnen het productiehuis namelijk aan de slag met het maken van een voorstelling en alles wat daarmee te maken heeft. Van de brainstormsessie naar je ideeën uitwerken. Van het schrijven van monologen, dialogen tot de uitwerking van een script. Van decor ontwikkeling en enscenering naar regie, kortom alles wat het omvat om een voorstelling te maken van begin tot het eind draag je aan bij.
Dit alles gebeurt onder leiding van theatermakers Julia Straten & Jordy Kadmayer. Met elkaar creëren we unieke en met name nieuwe voorstellingen. We willen de voorstelling(en) zo vaak mogelijk op voeren en zijn hierin constant op zoek naar mogelijkheden. Jij ontwikkelt alle skills die je nodig hebt om te groeien binnen het acteren, theater maken en je draagt bij aan de ontwikkeling van het productiehuis.

Ons streven
Het productiehuis heeft de ambitie om een divers repertoire aan voorstellingen te bouwen, met voor elke doelgroep wat wils. Onze wereld is continu in beweging en het verhaal van vandaag is morgen weer verleden tijd. Theater moet in onze visie net zo snel meebewegen, Vandaar dat we beginnen bij de generatie die aan de voet van de toekomst staat. In al wat wij maken zoeken we de verbinding tussen generaties, want iedereen is ooit jong geweest en iedereen wordt ooit oud. Hoe verhouden we ons in deze almaar veranderende wereld? Dat is wat centraal staat bij het productiehuis. Vanzelfsprekend hebben onze voorstellingen daarmee een overkoepelend doel om maatschappelijk relevant te zijn, zodat wij de potentie om de voorstelling op de te voeren vergroten.

Wat wij verwachten
Dat je enige ervaring hebt met acteren (ervaring met al het overige leren wij je).  Aanwezigheid op iedere woensdagavond van 18:30 tot minimaal 20:30. Het komt voor dat het uitloopt en dat we buiten de woensdag om samenkomen. Dit gebeurt altijd in overleg.

Kosten
Voor een jaar €885,- (€88,5,- per maand) voor 100 contacturen en ± 40 uur extra repetitie. *Hier is de tijd voor eventueel aanvullende projecten en voorstellingen niet in meegenomen