Hakoena docent aan het woord: Kaylee

Wekelijks zetten we iemand in de spotlight, of het nu een leerling of docent is. Of iemand die op een andere manier met Hakoena in aanraking is gekomen. Deze week is het de beurt aan dansdocent Kaylee. Zie ook het verhaal van leerling Levi Vos.

Wat betekent Hakoena voor jou?
Hakoena betekent heel veel voor mij. Toen Hakoena begon, kwam ik zelf binnen als leerling. Een jaar later mocht ik ook groepen les gaan geven. Je passie over kunnen brengen aan kinderen die ook een passie hebben voor hetzelfde vak is echt geweldig!

Hoe ben je er bij terecht gekomen?
Ik danste bij Stelle van Wanrooij en Koen startte daar musicallessen op en toen dacht ik, dat wil ik wel eens proberen.

Als je doceren bij Hakoena in 1 woord zou moeten omschrijven dan?
Moeilijk te omschrijven in 1 woord.. maar als ik toch zou moeten kiezen, ga ik voor geweldig!

Wat zou je willen zeggen tegen een leerling die onzeker is om bij Hakoena te komen, maar het eigenlijk dolgraag zou willen?
Overwin je angst, bij Hakoena kan en mag je jezelf zijn. Niets moet alles mag. Er komen veel leerlingen binnen die onzeker zijn en dan ineens een jaar later vooraan durven te staan voor een groot publiek.

 

Waar kijk je komend jaar het meest naar uit?
Naar de jubileumvoorstellingen per locatie!

Meer nieuws

Teamcoaching balans in de klas

Teamcoaching balans in de klas ‘Alles wat we in onszelf opschonen geven we niet door aan de volgende generaties’ – Koen Logtens Alle oefeningen die we doen, zijn…

Lees meer

Vriendenloterij

Beste Hakoena-vrienden, cursisten, vrijwilligers en ouders, Wij hebben nieuws voor jullie! Op 28 maart, tussen 19:00 en 22:00, nodigen we jullie uit om de telefoons tevoorschijn en niet…

Lees meer

NIEUWE PRODUCTIEGROEP 17+

Lees meer