Hakoena docent aan het woord: Kaylee

Wekelijks zetten we iemand in de spotlight, of het nu een leerling of docent is. Of iemand die op een andere manier met Hakoena in aanraking is gekomen. Deze week is het de beurt aan dansdocent Kaylee. Zie ook het verhaal van leerling Levi Vos.

Wat betekent Hakoena voor jou?
Hakoena betekent heel veel voor mij. Toen Hakoena begon, kwam ik zelf binnen als leerling. Een jaar later mocht ik ook groepen les gaan geven. Je passie over kunnen brengen aan kinderen die ook een passie hebben voor hetzelfde vak is echt geweldig!

Hoe ben je er bij terecht gekomen?
Ik danste bij Stelle van Wanrooij en Koen startte daar musicallessen op en toen dacht ik, dat wil ik wel eens proberen.

Als je doceren bij Hakoena in 1 woord zou moeten omschrijven dan?
Moeilijk te omschrijven in 1 woord.. maar als ik toch zou moeten kiezen, ga ik voor geweldig!

Wat zou je willen zeggen tegen een leerling die onzeker is om bij Hakoena te komen, maar het eigenlijk dolgraag zou willen?
Overwin je angst, bij Hakoena kan en mag je jezelf zijn. Niets moet alles mag. Er komen veel leerlingen binnen die onzeker zijn en dan ineens een jaar later vooraan durven te staan voor een groot publiek.

 

Waar kijk je komend jaar het meest naar uit?
Naar de jubileumvoorstellingen per locatie!

Meer nieuws

NIEUWE PRODUCTIEGROEP 17+

Lees meer

Hakoena-bekende aan het woord: Herman

We stellen regelmatig iemand aan je voor middels een kort gesprekje, interview of verhaal. Dit kan een docent of leerling zijn, maar ook iemand die iets met onze…

Lees meer

Docent aan het woord: Hanneke Engels

Wekelijks delen we een gesprek met een leerling of docent. Zo leren we steeds meer mensen kennen, ook al zitten we inmiddels op veel verschillende locaties. We spraken…

Lees meer