Hakoena docent aan het woord: Kaylee

Wekelijks zetten we iemand in de spotlight, of het nu een leerling of docent is. Of iemand die op een andere manier met Hakoena in aanraking is gekomen. Deze week is het de beurt aan dansdocent Kaylee. Zie ook het verhaal van leerling Levi Vos.

Wat betekent Hakoena voor jou?
Hakoena betekent heel veel voor mij. Toen Hakoena begon, kwam ik zelf binnen als leerling. Een jaar later mocht ik ook groepen les gaan geven. Je passie over kunnen brengen aan kinderen die ook een passie hebben voor hetzelfde vak is echt geweldig!

Hoe ben je er bij terecht gekomen?
Ik danste bij Stelle van Wanrooij en Koen startte daar musicallessen op en toen dacht ik, dat wil ik wel eens proberen.

Als je doceren bij Hakoena in 1 woord zou moeten omschrijven dan?
Moeilijk te omschrijven in 1 woord.. maar als ik toch zou moeten kiezen, ga ik voor geweldig!

Wat zou je willen zeggen tegen een leerling die onzeker is om bij Hakoena te komen, maar het eigenlijk dolgraag zou willen?
Overwin je angst, bij Hakoena kan en mag je jezelf zijn. Niets moet alles mag. Er komen veel leerlingen binnen die onzeker zijn en dan ineens een jaar later vooraan durven te staan voor een groot publiek.

 

Waar kijk je komend jaar het meest naar uit?
Naar de jubileumvoorstellingen per locatie!

Meer nieuws

ACTIE: Klavertje 4

Leuk dat je mee doet aan de actie klavertje 4 #posilief #geefhetdoor DOWNLOAD HIER JE KLAVERTJESBLAD (instructie: print het klavertjesblad dubbelzijdig of plak beide pagina‚Äôs op elkaar voordat…

Lees meer

POFIT21 – Samenvatting

POFIT21 – The Story Hierbij de samenvatting van POFIT21 – Waar is het ontstaat? Wat doet POFIT21 en Hoe verspreiden we POFIT21?

Lees meer

POFIT21- persconferentie

Ben jij al besmet met het posiliviteitsvirus POFIT21= Bekijk hier de persconferentie met premoptimist¬† de heer K. Blijlevens en minister van volkspositiviteit P. Plezant. Volg ons via facebook,…

Lees meer