Hakoena leerling aan het woord: Sterre Bonten

Wekelijks zetten we iemand in de spotlight, of het nu een leerling of docent is. Of iemand die op een andere manier met Hakoena in aanraking is gekomen. Deze week is het de beurt aan Sterre. Zie ook het verhaal van Levi Vos.

sterre-bonten

Hoe lang zit je bij Hakoena en hoe ben je er terecht gekomen?
Sinds mijn negende zit ik op musicalles bij Hakoena. Daarvoor heb ik twee jaar theaterles gehad. Ik wilde heel graag meer doen met theater, daarnaast heb ik dansen en zingen ook altijd leuk gevonden! We zijn gaan zoeken en kwamen zo terecht bij Hakoena. Dit jaar wordt mijn 7e jaar.

Had je al ervaring voordat je begon bij de Hakoena Academie?
Ik heb ervoor twee jaar dansles en twee jaar theaterles gehad!

Wat is het meest opvallende wat je bij Hakoena geleerd hebt?
Dat je niet te veel moet nadenken maar het gewoon moet doen. Zelf kan ik best veel over dingen nadenken. Maar Hakoena heeft me zeker geleerd dat je juist alles los moet laten en van je fouten het meest leert.

Zeg eens eerlijk, heb je je wel eens onzeker gevoeld en zo ja waarover?
Ja, dat heb ik zeker. Zingen vind ik ontzettend leuk om te doen, maar ben ik van de drie disciplines ook minst goed in. Ook blijf ik het spannend vinden om te zingen voor mensen.

Wil je later iets met Hakoena doen en wat precies?
Ik heb eigenlijk nog geen idee wat ik wil gaan doen na school. Dankzij Hakoena heb ik al veel leuke dingen meegemaakt, zoals verschillende optredens op de kasteelfeesten, het beroemde rozenfestival en een rolletje in de tv-serie ‘Wie het laatst lacht”op SBS6 via SHE Rocks. Ik hoop dat er nog veel leuke ervaringen bij komen!

Wil je nog iets zeggen tegen andere leerlingen of docenten?
Het is een top docententeam, waar je heel veel van leert. En Hakoena is een hele fijne plek met hele gezellige leerlingen!

Meer nieuws

NIEUWE PRODUCTIEGROEP 17+

Lees meer

Hakoena-bekende aan het woord: Herman

We stellen regelmatig iemand aan je voor middels een kort gesprekje, interview of verhaal. Dit kan een docent of leerling zijn, maar ook iemand die iets met onze…

Lees meer

Docent aan het woord: Hanneke Engels

Wekelijks delen we een gesprek met een leerling of docent. Zo leren we steeds meer mensen kennen, ook al zitten we inmiddels op veel verschillende locaties. We spraken…

Lees meer