Hakoena leerling aan het woord: Sterre Bonten

Wekelijks zetten we iemand in de spotlight, of het nu een leerling of docent is. Of iemand die op een andere manier met Hakoena in aanraking is gekomen. Deze week is het de beurt aan Sterre. Zie ook het verhaal van Levi Vos.

sterre-bonten

Hoe lang zit je bij Hakoena en hoe ben je er terecht gekomen?
Sinds mijn negende zit ik op musicalles bij Hakoena. Daarvoor heb ik twee jaar theaterles gehad. Ik wilde heel graag meer doen met theater, daarnaast heb ik dansen en zingen ook altijd leuk gevonden! We zijn gaan zoeken en kwamen zo terecht bij Hakoena. Dit jaar wordt mijn 7e jaar.

Had je al ervaring voordat je begon bij de Hakoena Academie?
Ik heb ervoor twee jaar dansles en twee jaar theaterles gehad!

Wat is het meest opvallende wat je bij Hakoena geleerd hebt?
Dat je niet te veel moet nadenken maar het gewoon moet doen. Zelf kan ik best veel over dingen nadenken. Maar Hakoena heeft me zeker geleerd dat je juist alles los moet laten en van je fouten het meest leert.

Zeg eens eerlijk, heb je je wel eens onzeker gevoeld en zo ja waarover?
Ja, dat heb ik zeker. Zingen vind ik ontzettend leuk om te doen, maar ben ik van de drie disciplines ook minst goed in. Ook blijf ik het spannend vinden om te zingen voor mensen.

Wil je later iets met Hakoena doen en wat precies?
Ik heb eigenlijk nog geen idee wat ik wil gaan doen na school. Dankzij Hakoena heb ik al veel leuke dingen meegemaakt, zoals verschillende optredens op de kasteelfeesten, het beroemde rozenfestival en een rolletje in de tv-serie ‘Wie het laatst lacht”op SBS6 via SHE Rocks. Ik hoop dat er nog veel leuke ervaringen bij komen!

Wil je nog iets zeggen tegen andere leerlingen of docenten?
Het is een top docententeam, waar je heel veel van leert. En Hakoena is een hele fijne plek met hele gezellige leerlingen!

Meer nieuws

ACTIE: Klavertje 4

Leuk dat je mee doet aan de actie klavertje 4 #posilief #geefhetdoor DOWNLOAD HIER JE KLAVERTJESBLAD (instructie: print het klavertjesblad dubbelzijdig of plak beide pagina’s op elkaar voordat…

Lees meer

POFIT21 – Samenvatting

POFIT21 – The Story Hierbij de samenvatting van POFIT21 – Waar is het ontstaat? Wat doet POFIT21 en Hoe verspreiden we POFIT21?

Lees meer

POFIT21- persconferentie

Ben jij al besmet met het posiliviteitsvirus POFIT21= Bekijk hier de persconferentie met premoptimist  de heer K. Blijlevens en minister van volkspositiviteit P. Plezant. Volg ons via facebook,…

Lees meer