Maatregelen corona virus

Beste cursisten en ouder(s)/verzorger(s),

Naar aanleiding van de persconferentie van het ministerie hebben wat zaken op een rijtje gezet. Hierbij volgen wij de richtlijnen van het RIVM.

  1. Bij Hakoena groepen is sprake van groepen onder de 100, dus lessen blijven gewoon doorgaan.
  2. Bij verkoudheid, hoesten of koorts blijf je thuis. Dit geldt zowel voor cursisten als docenten.
  3. Wij attenderen leerlingen erop de volgende hygiƫne-adviezen op te volgen: was je handen goed en vaak, nies en hoest in je elle boog en gebruik papieren zakdoekjes.
  4. Het voordeel van een groot team is dat we veel voor elkaar op kunnen vangen indien een docent ziek thuis is. Houd er rekening mee dat de les overgenomen kunnen worden door invallers of dat groepen samengevoegd kunnen worden. In het uiterste geval zullen we lessen annuleren. Deze zullen we dan, indien mogelijk, op een andere dag inhalen.
  5. Indien je gebruik maakt van het openbaar vervoer probeer dan gespreid (buiten spitsuren) te reizen. Openbaar vervoer blijft open. Voor kwetsbare mensen is het aangeraden OV te vermijden. Uiteindelijk blijft het ieders eigen verantwoordelijkheid.
  6. Tot slot willen we benadrukken dat de maatregelen bedoeld zijn om de zorg beschikbaar te houden. Het virus is voor niet kwetsbare mensen niet gevaarlijk.

De maatregelen zijn van kracht tot en met 31 maart.

Hierbij nog een samenvatting van de maatregelen zoals bekend via de rijksoverheid.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nieuws/2020/03/12/nieuwe-maatregelen-tegen-verspreiding-coronavirus-in-nederland

Het is een uitzonderlijke situatie en ook hier komen we met zijn allen doorheen.

Laten we vertrouwen hebben in een goede afloop.

Hartelijke groet,

Namens team Hakoena,

Koen Logtens

 

Meer nieuws

Teamcoaching balans in de klas

Teamcoaching balans in de klas ‘Alles wat we in onszelf opschonen geven we niet door aan de volgende generaties’ – Koen Logtens Alle oefeningen die we doen, zijn…

Lees meer

Vriendenloterij

Beste Hakoena-vrienden, cursisten, vrijwilligers en ouders, Wij hebben nieuws voor jullie! Op 28 maart, tussen 19:00 en 22:00, nodigen we jullie uit om de telefoons tevoorschijn en niet…

Lees meer

NIEUWE PRODUCTIEGROEP 17+

Lees meer