NIEUWSBRIEF DECEMBER

NIEUWSBRIEF

1 DECEMBER 2019

Audities

Op 2 en 9 november waren de audities voor de voorstelling Shrek. Met bijna 200 audidanten een absoluut record in het bestaan van Hakoena. Ondanks dat sommige leerlingen teleurgesteld waren over de uitslag, was het fijn te horen dat iedereen trots is op zichzelf en de auditie als plezierig heeft ervaren. Dank ook aan de vrijwillige inbreng van Anja, Nina, Vera, Francien en Tamara!   Een aantal mensen heeft een rol bemachtigd en zal een hoofd- of bijrol vervullen en daarnaast mee doen met de eigen groep. Uiteraard zal elke leerling met zijn of haar groep een mooi groepsstuk krijgen in de voorstelling.

Social media team

Tijdens de audities heeft het social media team (de Isabelles) een registratie gemaakt. De foto’s van zijn terug te vinden op: KLIK HIER. Zij zullen de hele making of van Shrek  in beeld brengen.

 

Mail in spam

Mocht je deze brief ontvangen hebben via een kind maar niet via de mail dan kan dat 2 dingen betekenen:

  1. Of u staat nog niet in ons systeem. Breng ons dan even op de hoogte via een mailtje naar: info@hakoena.nl
  2. Of de mail is in uw spam box terecht gekomen.

 

Presentaties week

In de week van 10 – 14 februari vindt de presentatieweek plaats. Aangezien elke groep de kans krijgt zichzelf te presenteren voor eigen publiek, zullen de lestijden die dag afwijken van de reguliere lestijden.  Dat betekent dat wij een apart rooster zullen maken per locatie. In de volgende nieuwsbrief volgt de exacte informatie.

In Nijmegen (Hatert) houden ze het programma van ID-Dance aan. Daar zullen de presentaties op zaterdag 14 december plaatsvinden.

Voorstelling Shrek:

Van 19 t/m 21 en van 26 t/m 28 juni 2020 staan alle leerlingen van Theaterschool Hakoena in theater ’t Mozaïek met de musicalproductie Shrek! Na gepuzzel hebben we besloten om in 4 verschillende casts te spelen en de meeste groepen zullen dus 2 keer optreden. We zijn druk met het indelen van de groepen en het maken van de schema’s en dit is zo goed als rond. Begin januari kunnen wij de definitieve datum van welke cast op welke dag speelt met jullie communiceren.

Kun jij niet wachten? Kom alvast in de stemming met de vlog van de generale repetitie van De Koning van de Savanne in 2016! KLIK HIER!

Laatste lessen

Vanaf maandag 16 december zijn er GEEN lessen (met uitzondering van de een paar inhaallessen) tot en met de kerstvakantie. Vanaf maandag 6 januari  starten de lessen weer. In Hatert starten ze op zaterdag 11 januari weer.

Inhaallessen maandag 16 december:

Nijmegen Noord: alleen de acteergroepen in Nijmegen- Noord (Bruce en Lucifer) hebben op maandag nog een inhaal les van maandag 28 oktober.

Wijchen:  maandag Mufassa groep en de Academy. LET OP: de groepen beginnen een uur eerder.

De Mufassa groep van: 17:30-18:30 en de Academy groep van : 18:45-19:45 uur.

Kinderfeestjes

Hakoena geeft tegenwoordig ook kinderfeestjes. Mocht je geïnteresseerd zijn, kijk dan op: KINDERFEESTJES

Kaylee zal de feestjes verzorgen.

Hoe meld jij je af voor de les?

Mocht het voorkomen dat je later of afwezig bent tijdens de les, kun jij je afmelden via onderstaande link. Dan zorgen wij dat de betreffende docenten op tijd ingelicht worden.

AFMELDEN LES

 Stichting Vrienden van Hakoena – benefietavond

We kijken terug op een hele mooie benefiet avond van stichting Vrienden van Hakoena op maandag 28 oktober. Een (mooie) bijzondere avond waarin we hebben kunnen laten zien wat Theaterschool Hakoena doet en waar de stichting in wil ondersteunen. We zijn heel blij met de aangemelde donateurs en vrienden en partners

Voor meer info neem eens een kijkje op:

www.stichtingvriendenvanhakoena.nl

 

Vragen en/of opmerkingen?

Heb je vragen en/of opmerkingen voor Theaterschool Hakoena?

Mail dan naar info@hakoena.nl

 Voor nu wensen we jullie alvast een fijne kerstvakantie toe!

 

 

 

Meer nieuws

Teamcoaching balans in de klas

Teamcoaching balans in de klas ‘Alles wat we in onszelf opschonen geven we niet door aan de volgende generaties’ – Koen Logtens Alle oefeningen die we doen, zijn…

Lees meer

Vriendenloterij

Beste Hakoena-vrienden, cursisten, vrijwilligers en ouders, Wij hebben nieuws voor jullie! Op 28 maart, tussen 19:00 en 22:00, nodigen we jullie uit om de telefoons tevoorschijn en niet…

Lees meer

NIEUWE PRODUCTIEGROEP 17+

Lees meer