Sponsorplan

 

Sponsorplan

HAKOENA zoekt koninklijke ondernemers uit Wijchen.

Wij zijn op zoek naar koninklijke ondernemers uit de regio Wijchen die ons financieel willen ondersteunen bij de eindvoorstelling: ´Koning van de Savanne´, gebaseerd op The Lion King. Maakt u de Savanne tot leven?

We maken er geen half werk van. We gaan met alle 300 leerlingen voor een mooie spectaculaire show. De productie kost veel geld (denk aan: kostuums, grime, decor, licht, geluid, huur van de zaal, bedankjes, promotiemateriaal, catering, etc.). De opbrengst van de kaartjes is daarvoor niet voldoende.

U kunt ons financieel ondersteunen door:
Sponsoring in natura (bijvoorbeeld bedankjes, catering, promotiemateriaal voor de show etc.);
Sponsoring in geld.

Als tegenprestatie voor uw fantastische bijdrage (bedragen zijn vanaf), hebben we verschillende cumulatieve opties.

Wat krijgt u terug voor sponsoring onder de € 500?
1. Een waardecoupon in het programmaboekje alle bezoekers (2500 personen) ontvangen. U levert het logo en actie en wij maken hem voor u op voor, € 125,-
2. Uw bedrijfslogo op onze website + optie 1: € 175,-.
3. Twee kaartjes voor de voorstelling + optie 1 en 2: € 250,-.
4. Uw logo als projectie op het doek voor en na de voorstelling + optie 1, 2 en 3: € 350,-.

Wat krijgt u terug voor sponsoring vanaf € 500,-?
5. Uw bedrijfslogo in het programmaboekje + optie 1 tot en met 4: € 500,-.
6. Een koninklijk arrangement voor u en uw gezin tijdens de première of tijdens één van de andere voorstellingen + optie 1 tot en met 5: € 800,-.
7. Uw persoonlijke boodschap (bijvoorbeeld advertentie, oproep etc.) op het doek voor de voorstelling of oneliner tijdens de voorstelling: € 1000,-.

MET ALS KLAP OP DE VUURPIJL!

♚Twee kaartjes voor een seminar naar keuze t.w.v. €1990,-

Zie : www.denkproducties.nl   denk_producties_round.jpg__360x360_q85_background-#FFFFFF_subsampling-2_upscale + optie 1 , 2, 3, 4, 5, 6 en 7:  €2500,-

De vijf grootste sponsors worden via diverse media en tijdens de voorstellingen onthuld als koninklijke onderneming door een foto of logo te plaatsen op de nu nog lege posities!

♚♚♚♚♚

In een persoonlijk gesprek kunnen we ook kijken naar andere mogelijkheden voor een fantastische show waarbij u als koning of koningin niet ontbreekt.

Maak de Savanne tot leven!
Helpt u ons om de Savanne tot leven te laten komen? Helemaal fantastisch! Mail, app of sms koning of koningin naar info@hakoena.nl / 06-54348830. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Uiteraard beantwoord ik ook graag andere vragen.

Met vriendelijke groet,
Koen Logtens

koen

 

☎ 0654348830
info@hakoena.nl

Meer nieuws

NIEUWE PRODUCTIEGROEP 17+

Lees meer

Hakoena-bekende aan het woord: Herman

We stellen regelmatig iemand aan je voor middels een kort gesprekje, interview of verhaal. Dit kan een docent of leerling zijn, maar ook iemand die iets met onze…

Lees meer

Docent aan het woord: Hanneke Engels

Wekelijks delen we een gesprek met een leerling of docent. Zo leren we steeds meer mensen kennen, ook al zitten we inmiddels op veel verschillende locaties. We spraken…

Lees meer