Sponsorplan

 

Sponsorplan

HAKOENA zoekt koninklijke ondernemers uit Wijchen.

Wij zijn op zoek naar koninklijke ondernemers uit de regio Wijchen die ons financieel willen ondersteunen bij de eindvoorstelling: ´Koning van de Savanne´, gebaseerd op The Lion King. Maakt u de Savanne tot leven?

We maken er geen half werk van. We gaan met alle 300 leerlingen voor een mooie spectaculaire show. De productie kost veel geld (denk aan: kostuums, grime, decor, licht, geluid, huur van de zaal, bedankjes, promotiemateriaal, catering, etc.). De opbrengst van de kaartjes is daarvoor niet voldoende.

U kunt ons financieel ondersteunen door:
Sponsoring in natura (bijvoorbeeld bedankjes, catering, promotiemateriaal voor de show etc.);
Sponsoring in geld.

Als tegenprestatie voor uw fantastische bijdrage (bedragen zijn vanaf), hebben we verschillende cumulatieve opties.

Wat krijgt u terug voor sponsoring onder de € 500?
1. Een waardecoupon in het programmaboekje alle bezoekers (2500 personen) ontvangen. U levert het logo en actie en wij maken hem voor u op voor, € 125,-
2. Uw bedrijfslogo op onze website + optie 1: € 175,-.
3. Twee kaartjes voor de voorstelling + optie 1 en 2: € 250,-.
4. Uw logo als projectie op het doek voor en na de voorstelling + optie 1, 2 en 3: € 350,-.

Wat krijgt u terug voor sponsoring vanaf € 500,-?
5. Uw bedrijfslogo in het programmaboekje + optie 1 tot en met 4: € 500,-.
6. Een koninklijk arrangement voor u en uw gezin tijdens de première of tijdens één van de andere voorstellingen + optie 1 tot en met 5: € 800,-.
7. Uw persoonlijke boodschap (bijvoorbeeld advertentie, oproep etc.) op het doek voor de voorstelling of oneliner tijdens de voorstelling: € 1000,-.

MET ALS KLAP OP DE VUURPIJL!

♚Twee kaartjes voor een seminar naar keuze t.w.v. €1990,-

Zie : www.denkproducties.nl   denk_producties_round.jpg__360x360_q85_background-#FFFFFF_subsampling-2_upscale + optie 1 , 2, 3, 4, 5, 6 en 7:  €2500,-

De vijf grootste sponsors worden via diverse media en tijdens de voorstellingen onthuld als koninklijke onderneming door een foto of logo te plaatsen op de nu nog lege posities!

♚♚♚♚♚

In een persoonlijk gesprek kunnen we ook kijken naar andere mogelijkheden voor een fantastische show waarbij u als koning of koningin niet ontbreekt.

Maak de Savanne tot leven!
Helpt u ons om de Savanne tot leven te laten komen? Helemaal fantastisch! Mail, app of sms koning of koningin naar info@hakoena.nl / 06-54348830. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Uiteraard beantwoord ik ook graag andere vragen.

Met vriendelijke groet,
Koen Logtens

koen

 

☎ 0654348830
info@hakoena.nl

Meer nieuws

Teamcoaching balans in de klas

Teamcoaching balans in de klas ‘Alles wat we in onszelf opschonen geven we niet door aan de volgende generaties’ – Koen Logtens Alle oefeningen die we doen, zijn…

Lees meer

Vriendenloterij

Beste Hakoena-vrienden, cursisten, vrijwilligers en ouders, Wij hebben nieuws voor jullie! Op 28 maart, tussen 19:00 en 22:00, nodigen we jullie uit om de telefoons tevoorschijn en niet…

Lees meer

NIEUWE PRODUCTIEGROEP 17+

Lees meer