Hakoena Theaterkoor volwassenen (HTK)

313,00

Houd jij van zingen, maar wil je niet zomaar in een koor zingen, maar wil jij zingen met beleving en wil jij uitgedaagd worden om het koor te laten swingen?

Dan is de cursus “Hakoena koor voor volwassenen” uitermate geschikt voor jou.

Beschrijving

Het Hakoena theater koor (HTK) staat voor koor en theater. Dit koor is opgericht om binnen Hakoena te fungeren als theatraal ensemble bij evenementen en voorstellingen. Om de twee jaar zal het HTK het ensemble verzorgen in de grote producties van Hakoena. In het tussenjaar zal het HTK een eigen optreden geven. Aanvullend zal het HTK ingezet worden bij evenementen. Dit koor is niet zomaar een zangkoor. Kennis en kunde van liedinterpretatie en theatrale invulling (rolinleving, beleving, bezieling) is een vereiste. Dit moet het onderscheidende vermogen worden t.o.v. andere koren.

Door middel van liedinterpretatie, het toepassen van theatertechnieken en het inzetten van bewegingen, IMG_5383straalt dit koor als geen ander koor. Het repertoire van het koor bestaat uit verschillende genres, zoals musical, pop, licht klassiek en wereldmuziek. De variatie zorgt ervoor dat het niet eentonig wordt en dat je vele zangtechnieken leert. In de les wordt verder aandacht besteed aan meerstemmigheid, ademhalingsoefeningen, theorie en solfège, maar zingen en beleving staan centraal.
Vereisten zijn enkele basisvaardigheden qua zang, concentratie maar vooral veel plezier in zingen! In deze lessen staat plezier en kwaliteit voorop. Dat houdt in dat flink wordt gerepeteerd om uiteindelijk iets moois neer te zetten bij de eindpresentatie. Ook is er ruimte voor solisten. Met hoe meer mensen je muziek maakt, des te leuker!
Kom jij ons koor versterken?IMG_5482

Aan het einde van het cursusjaar treed je op in een eindvoorstelling!
Ervaren is geloven! Schrijf je in en neem twee proeflessen om te ervaren hoe leuk het is.

Cursusinfo
Locatie: Campuslaan 6, 6602HX, Wijchen
Lesdag: maandag 20:00-21:30 uur
Lessen: 32 lessen van 90 minuten (de eerste twee lessen mogen gezien worden als proeflessen)
Kosten: €313,- (€6,1 per uur of €31,30 per maand)
Koordirigent: Marin Kroon

Een fragment uit ‘de koning van de Savanne’