Kerstdiner gone wrong!

We zetten het liefst in oktober de kerstboom op, kijken elk jaar opnieuw weer home alone en zetten ‘All I want for christmas’ op repeat. Kerst: het mooiste feest van het jaar.
Helaas blijken de kerstdagen zelf toch niet zo te zijn als in de films, er is altijd wel een té dronken oom, een neef die de kalkoen vergeet, een veganistische nicht waar geen rekening mee gehouden wordt en een vals zingende moeder.

In drie dagen maak en speel je met ons de kerstmusical: KERSTDINER GONE WRONG!
Een musical waarin alles, maar dan ook echt alles rondom het kerstdiner in de familie fout lijkt te gaan.
We gaan samen aan de slag met scenes maken, decor knutselen, kleding uitzoeken, nummers en dansen repeteren. Wordt dit een kerst om snel weer te vergeten? Of overwint de kerstgedachte uiteindelijk alles?

Donderdag 28 december 10.00 – 17.00
Vrijdag 29 december 10.00 – 17.00
Zaterdag 30 december 10.00 – 17.00 (daarna gezamenlijk eten)

Zaterdag 30 december voorstelling om 19.30, voor ouders, familie en vrienden

Docenten:
Julia Straten & Sanne Bant

Kosten: €149,- (€7,- per uur)

Indien dit bedrag te hoog is, mag je dit bij ons aangeven. dan vullen wij aan uit de beschikbare pot. Wij willen een podium voor iedereen!!

Locatie:
Het Mozaïek, Campuslaan 6, Wijchen

Kerstdiner Gone Wrong

In drie dagen maak en speel je met ons de kerstmusical: KERSTDINER GONE WRONG! Een musical waarin alles, maar dan ook echt alles rondom het kerstdiner in de familie fout lijkt te gaan. We gaan samen aan de slag met scenes maken, decor knutselen, kleding uitzoeken, nummers en dansen repeteren. Wordt dit een kerst om snel weer te vergeten? Of overwint de kerstgedachte uiteindelijk alles? Donderdag 28 december 10.00 – 17.00 Vrijdag 29 december 10.00 – 17.00 Zaterdag 30 december 10.00 – 17.00 (daarna gezamenlijk eten) Zaterdag 30 december voorstelling om 19.30, voor ouders, familie en vrienden Docenten: Julia Straten & Sanne Bant

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.