Brede school aanbod

Voor de basisschool heeft theaterschool HAKOENA een uniek cursusaanbod. Leerlingen maken kennis met acteer- en of musicallessen.  Ze ontdekken waar ze goed in zijn en krijgen de kans om  hun talent of passie voor theater te ontwikkelen.

Wanneer je kiest voor het Brede school aanbod dan leer je in een korte tijd wat geloofwaardig en zo natuurlijk en echt mogelijk acteren inhoudt.  Je leert je te concentreren en focussen, dat is belangrijk om helemaal in je rol
op te gaan zonder dat je met het publiek bezig bent of de manier waarop je overkomt. In het ‘hier en nu’ acteren noemen we dat. Je leert in een korte tijd door middel van leuke speloefeningen en het spelen van korte scenes hoe je op anderen inspeelt en hoe je ervoor kunt zorgen dat je jezelf en de ander nog beter laat spelen. Je leert hoe je emoties oproept en uitspeelt en hoe je scènes interessant en spannend kunt maken. Kies je voor musical dan komen de disciplines dans en zang erbij. De basis is: durven te ontdekken, dus ook durven om fouten te maken. Met andere woorden “gewoon DOEN!” In het begin zorgen we eerst voor een fijne sfeer in de groep, want als je je fijn voelt in een groep dan durf jij je ook meer te laten gaan.

Duur:                               5 workshops van 1 of 1,5 uur

Door wie:                        De lessen worden verzorgd door een theater/musical docent van  Theaterschool HAKOENA aan leerlingen uit groep 5, 6, 7 en 8

Kosten:                            In overleg zullen we tot een  prijsafspraak komen. Sommige scholen vragen ook een eigen (kleine) bijdrage van de leerling.

Aantal personen:           maximaal 14 personen

1418943351437

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch of via e-mail terecht bij Koen Logtens (06-54348830)
info@hakoena.nl

Correspondentieadres:
Theaterschool HAKOENA
Primusstraat 33
6515BP Nijmegen Noord