Koorcoaching

Samenwerking, uitstraling, beleving, zangplezier en liedinterpretatie: een inspirerende workshop voor het hA5_flyer_koor coaching.inddele koor.

Soms lopen koren “vast” of wordt weinig tijd besteed aan liedinterpretatie, zangtechniek, bewustwording of een warming-up. En soms ontbreekt het aan een ‘gezicht”: Wie zijn wij en wat stralen wij uit?

Gedurende deze workshop gaan we werken aan een lied uit het repertoire van het koor. We maken aan het begin een video opname van het  lied en aan het einde van de workshop zodat het voor en na-effect zichtbaar wordt. Deze workshop is koorbuilding en teambuilding in een. We beginnen met een dynamische en gezellige warming-up waarbij  teambuilding, van het hoofd naar het hart, samenwerking en expressie centraal staan. Na de warming-up gaan we in twee subgroepen uiteen voor een sessie zangtechniek en liedinterpretatie waarbij de deelnemers ervaren hoe je een toon langer aan kunt houden, hoe je makkelijker laag of hoog zingt, hoe je meer volume kunt krijgen en hoe je een lied interpreteert en wat daar voor nodig is.

Nadat elke subgroep zowel zangtechniek als lied interpretatie doorlopen heeft,  komen we plenair weer bij elkaar voor de  ‘puntjes op de i’ sessie.  We sluiten af met de eindopname.

Duur:                                  2,5 uur

Door wie?                          Koen Logtens en Hans LemmenA5_flyer_koor coaching.indd

Kosten:                               Vanaf €10,- p.p.

Afhankelijk van de wensen en de grote van het koor zullen we gezamenlijk tot een prijsafspraak komen.

14121584796291412159504714

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch of via e-mail terecht bij Koen Logtens (06-54348830)
info@hakoena.nl

Correspondentieadres:
Theaterschool HAKOENA
Campuslaan 6