Leerling aan het woord: Charlize

Zijn jullie benieuwd naar persoonlijke verhalen? Wij stellen regelmatig docenten en leerlingen aan jullie voor. Zo leren we mekaar ook op afstand een beetje kennen en kunnen we ervaringen delen. Charlize is een leerling van de Academy.

Naam: Charlize
Leeftijd: 16 jaar
Groep: HAM
Woonplaats: Wijchen

Sinds wanneer zit jij bij Hakoena?

sinds 2016 zit ik op Hakoena. Dit was in het jaar van de Koning van de Savanne.

Heb je altijd een dezelfde groep gezeten?

nee eerst zat ik in de MC extra groep een jaar en daarna heb ik auditie gedaan voor de HAM groep, en daar zit ik nu nog steeds in.

Ben je ooit onzeker geweest in de les?En wat gebeurde er toen?

Ja ik ben zeker wel eens onzeker geweest in de les, vooral om te zingen voor de groep of tijdens de spel lessen, ik merkte vooral dat ik heel zenuwachtig werd, maar de docenten en de leerlingen uit mijn groep hielpen mij altijd.

Ben je blij met de docenten van Hakoena?

ja zeker! Stuk voor stuk zijn ze allemaal super goed en leuk en helpen ze mij echt, ze leren je super veel, maar zorgen ook dat er een leuke/goede sfeer in de groep en tijdens de lessen hangt.

Wat zou je willen zeggen tegen een andere leerling die nog niet zo goed durft?

ik snap heel goed dat het spannend is, maar vertrouw op jezelf!

Hoe is het om les te krijgen tijdens corona?

Het is wel wat anders, want er moet wel steeds opgelet worden dat we genoeg afstand houden, maar de lessen zijn nog steeds super leuk en leerzaam

Waar kijk je dit jaar het meest naar uit?

Ik kijk dit jaar uit naar de eindvoorstelling met de groep.

Meer nieuws

ACTIE: Klavertje 4

Leuk dat je mee doet aan de actie klavertje 4 #posilief #geefhetdoor DOWNLOAD HIER JE KLAVERTJESBLAD (instructie: print het klavertjesblad dubbelzijdig of plak beide pagina‚Äôs op elkaar voordat…

Lees meer

POFIT21 – Samenvatting

POFIT21 – The Story Hierbij de samenvatting van POFIT21 – Waar is het ontstaat? Wat doet POFIT21 en Hoe verspreiden we POFIT21?

Lees meer

POFIT21- persconferentie

Ben jij al besmet met het posiliviteitsvirus POFIT21= Bekijk hier de persconferentie met premoptimist¬† de heer K. Blijlevens en minister van volkspositiviteit P. Plezant. Volg ons via facebook,…

Lees meer