Terug

Cursussen Wijchen

Woensdag
 • Dans & Spel. Dans & Zang, Zang & Spel

  Docent: Kaylee Eggenhuizen
  Kosten: €95,- voor 8 lessen
  Leeftijd: 8 t/m 12 jaar. (Ben jij jonger of ouder en lijkt dit je leuk? Neem dan contact op met ledenadministratie@hakoena.nl)
  Tijd: Nader te bepalen na aanmeldingen
  Gaat door bij een minimaal 8 leerlingen

  Musical is interdisciplinair werken, het samenvoegen van dans, zang en spel. Maar hoe doe je dat? Hoe dans je terwijl je zingt? Hoe zorg je dat het spel verbonden is met de dans en de liedjes? Het blijft een uitdaging om deze drie disciplines met elkaar te combineren, ligt je comfortzone in dans en zang of juist in spel en dans. Tijdens deze cursus leer je hoe je verschillende disciplines kan samenvoegen zodat het een duidelijk geheel wordt. Je leert verschillende technieken en kan je jezelf verder ontwikkelen in dans, zang en spel. Kom jij ook?

  Blok 2: Dans & zang
  10 januari 2024 t/m 6 maart 2024

  Blok 3: Zang & spel
  13 maart 2024 t/m 22 mei 2024

 • Theaterlab7

  Woensdag 18:30-21:30

  TheaterLab7 is een nieuw theater initiatief dat vanuit Theaterschool Hakoena is ontstaan. Bij het Lab ben je (in elk geval) 1 avond in de week minstens 3 uur bezig met theater maken. Dus dat is met elkaar nieuwe scenes bedenken en spelen, onderzoeken, schrijven, regisseren, maar ook nadenken over wie je met je voorstelling wilt bereiken en hoe je dat doet. Je creëert met elkaar nieuwe voorstellingen. Hierin krijgen onze laboranten theatraal inzicht en ontwikkelen ze hun eigen visie op theater en kunnen ze de vertaling naar een voorstelling maken.

  Het Lab werkt vanuit een impuls die we extern krijgen. Dus wij zoeken naar organisaties voor wie wij een voorstelling mogen maken en dan maken we, voor hen, met elkaar de voorstelling. In de toekomst willen wij uitgroeien naar de plek waar jongeren en professionals elkaar treffen, om enerzijds jong talent een plek om te bloeien en anderzijds een werkplek aan de Nederlandse theaterindustrie te geven.

  Wat je concreet dus kunt verwachten is spelen, schrijven, meedenken bij de regie en samen een vertrouwde omgeving creëren waar met dit alles ruimte is voor gezelligheid.

  Hopelijk heb ik je voldoende geïnformeerd en bij vragen mag je altijd bellen of mailen.

  Dag: Woensdag 18:30-21:30 uur
  Locatie: Theater ’t Mozaiek, Campuslaan 6 , Wijchen
  Kosten:
  100% = €885,-
  120% = €1062,-
  110% = €974,-
  80% = €708,-