Hoi, mijn naam is Bram Versteegen.
Al van kinds af aan maak ik muziek.  Opgegroeid in de plaatselijke harmonie heb ik de eerste jaren van mijn muzikale leven klarinet gespeeld. Het was dan ook logisch dat ik (na een opleiding en korte loopbaan in de hulpverlening) naar de Fontys Hogeschool voor de kunsten (conservatorium) in Tilburg ging voor Hafabra-Directie (dirigeren van blaasorkesten) en Klarinet. Maar dáár kwam ik achter iets wat ik eigenlijk allang wist: al jarenlang had ik gezongen, op mijn slaapkamer en in koren en musicals, hier leerden mensen dat gewoon om een professional te worden! Dat wilde ik!
 Natuurlijk ben ik eerst keurig afgestudeerd voor Klarinet en Directie, maar zodra het kon heb ik me aangemeld voor de hoofdvakstudie Zang Lichte Muziek, wederom in Tilburg. Ik heb deze studie, heel eigenwijs, ook ingericht met Muziektheater- en Musical-repertoire. Heerlijk! Tijdens mijn studie raakte ik betrokken bij Stage Entertainment, ik heb rollen in verschillende musicals mogen vertolken. Na mijn afstuderen (Ik dirigeerde al koren) ben ik verder gegaan bij een zangdocent die de Evts volgt. In mijn eigen zanglessen en koorrepetitie doceer ik volgens dat zangsysteem. Ik ben zodanig enthousiast over de Evts dat ik besloten heb de opleiding tot Master Teacher te gaan doen. Hier ben ik nog wel even mee bezig!!!!!
Ik dirigeer koren, geef zangles op alle niveaus (dat vind ik heerlijk, verrijkt elkaar), heb 4 jaar een musicalschool gehad waar ik regisseerde en zangles gaf, en ik regisseer muziektheaterproducties in opdracht. Ik ben voor mijn gevoel meer een docent dan een uitvoerend artiest
Mijn hart is Zang…… de stem is het mooiste want het komt Helemaal uit jezelf. Het is Jóuw Kracht.

Het is Heerlijk om die kracht bij mijn leerlingen te versterken.
Bij Hakoena zie ik passie en plezier. Let’s Voice That