Koen Logtens

“Ik ben Koen Logtens en ik woon in Nijmegen. Al van kleins af aan speelde ik toneel. In de straat, op school, bij verenigingen en amateurgezelschappen. Altijd weer vond ik een andere creatie als Indiaan, bakker, prins of boer. Na mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan in verschillende musical producties en als zanger en entertainer in verschillende dinnershows.
In september 2011 heb ik mijn theaterschool geopend in Wijchen. Ik ben blij met alle leerlingen die wekelijks met veel enthousiasme bij ons zingen, dansen en acteren. Het ontroert mij als een kind zegt: ‘Ik vond het super leuk, want je leert en lacht tegelijk!’ Dat is waar ik het voor doe. Dat is waarom ik een theaterschool ben gestart: om leerlingen een plek te bieden waar ze zichzelf mogen zijn, waar ze zich mogen uiten, waar plezier heerst en waar ze leren dansen, zingen en spelen.
Ook ben ik blij met onze enthousiaste en betrokken docenten. Ook bij hen zie ik de passie voor theater en hart voor mensen terug. Dit is waar ik trots op ben.”

Opleiding/ervaring: Pabo, Gespecialiseerd groepsleerkracht (GGL), MusicalFactory Tilburg, diverse workshops, cursussen en masterclasses, zang EVT level 1 en 2 en advanced, dramadocent BO en VO.

Motto: Enthousiasme is de motor van succes! Theater bevrijdt, verblijdt en verbindt!