Ik ben Jordy

Al op jonge leeftijd raakte ik gefascineerd door acteren en zingen. Het feit dat je mensen kan raken door woord, beeld en geluid, met alles wat jij met je meebrengt vind ik één van de mooiste dingen die er is. Met volledige overgave werken aan het theatervak geeft vrijheid en maakt mij gelukkig, zowel in zang, spel als dans.

Het is dan ook geen verrassing dat ik een voorliefde heb voor musical en muziektheater en hierin ook ben afgestudeerd. Ik heb mijn studie gevolgd aan de Willem Nijholt Academie, waar ik ben opgeleid in het theatervak. Tijdens en na mijn studie merkte ik dat ik naast de uitvoerende kant ook enorm geniet van het maakproces. Theater kan inspireren en gedachte aanwakkeren en dit is waar ik naar zoek bij het maken van theater.

Het mooiste aan lesgeven vind ik het moment dat er met plezier en gedrevenheid wordt gewerkt. Want het is in dat moment dat de mooiste dingen gebeuren.

Motto: Hoe eng het ook lijkt, durf jezelf uit te dagen, ontwikkelen en bovenal: durf op je bek te gaan. In je comfort zone gebeurt niks spannends, dus stap er dan ook uit.